Et website er ofte en meget personlig ting. Det er derfor vigtigt for mig at lave websites til mine kunder, som de bliver rigtig glade for, og hvor de kan mærke sig selv og virksomheden. Jeg lytter til mine kunder, og vi bliver i fællesskab enige om design, opbygning og indhold.

Web design

Hvordan skal hjemmesiden se ud? Har du selv en idé, eller har du brug for input og idéer?

Jeg kan hjælpe!

Baseret på dine ønsker, laver jeg et design til dig. Du har måske allerede set et andet website, som du godt kan lide, eller en farve eller font, du gerne vil have med. Eller måske har du bare en god idé om det udtryk, du gerne vil have.

Kontakt mig. Så finder vi sammen ud af det.

 

Opbygning

Jeg kan bygge dit website for dig i Squarespace, som er et online CMS system, der tilbyder moderne og lækre templates til ethvert brug.

Skal du bruge et enkelt website med tekst og en kontaktmulighed? Eller måske en webshop eller en blog? Eller måske skal du bruge et online booking system, så dine kunder kan bestille en tid. Og så skal du vel også have et nyhedsbrev. Ikke noget problem. Det kan jeg sætte op for dig.

 

Content

Hvis du har brug for det, kan jeg også skrive dine tekster til din hjemmeside. Vi bliver enige om de sider, der skal være, og med udgangspunkt i din profil skriver jeg de tekster, der skal til.

Jeg har stor erfaring i at skrive tekster til websites, der fanger modtageren, og får dem til at klikke sig videre og kontakte dig.

Hvis du selv har tekster til dit website, sørger jeg selvfølgelig for en lækker opsætning og en flot tekstombrydning. Og jeg kan også tilbyde at læse korrektur.