Priser

Min timepris er 750 kr.

Klippekort
Klippekort på 10 timer
6.500 kr.

Website
Webdesign og opbygning i Squarespace.
15.000 kr.
(Prisen er forudsat, at du selv leverer tekster til dit website. Tillæg ved bookingsystem eller webshop).


kampagnepakke

Som virksomhed har I brug for en rød tråd i den måde, I præsenterer jer og virksomheden på. I skal bruge et logo, en designprofil, visitkort og også et website. Og de skal alle passe sammen og afspejle virksomhedens dna.

Jeg har sammensat en pakke, hvor jeg tilbyder disse fire ting til en fordelagtig pris.

Logo
Logoet laver jeg på baggrund af virksomhedens profil, og de produkter der tilbydes. Sammen snakker vi os frem til, hvad logoet bør udstråle.

Designprofil
Designprofilen handler om, hvordan virksomheden skal præsentere sig på skrift. Hvilke farver bør I bruge? Hvilken font skal I bruge? Og hvordan skal et whitepaper, flyer eller en PowerPoint præsentation se ud?

Visitkort
Visitkortet tager sit udgangspunkt i logoet og designprofilen.

Website
Måske skal det blot være et informativt website, som fortæller den besøgende, hvad virksomheden tilbyder. Men måske er der også brug for et bookingsystem eller et betalingssystem, så folk kan booke tider eller betale online.
Jeg designer sitet, sætter det op og gør det nemt at navigere i. 

Pris: 25.000 kr. 
(Prisen er inkl. implementering af et evt. bookingsystem og forudsat, at I selv leverer tekster til sitet. Selve bookingsystemet skal købes eksternt og er ikke med i prisen. Tillæg ved implementering af webshop. Prisen varierer alt efter størrelse af webshoppen).